tisdag 10 juli 2012

Glutenfri tårtbotten...

Testade att göra glutenfri tårtbotten ikväll. Hittade receptet från en annan blogganvändare. Den sjönk lite men annars blev den bra:) Den blev jätte god och saftig:)
Trodde det skulle vara lite krångligare att göra den glutenfri men det gick jättebra.

Här kommer receptet:

Glutenfri tårtbotten:
3 st ägg
3 dl socker
1 dl varmt vatten
3 dl Lailas mjölmix gluten och mjölkfritt
1 tsk rågad bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader. Inte varmfluft.
Vispa ägg och socker några minuter så att det blir fast, pösigt och vitt.
Häll i det varma vattnet, mjölet och bakpulvret och rör om tills allt är slätt.
Häll upp i bröad form. Grädda i ugnen i 30min. Låt svalna.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar